Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Müft.

2. Tanımlar Bakım/Hizmetler: "Tuzakıcı" üyelerin hizmetbu mukavele içerisinde teşhismlı olan iş ve emeklemlerini gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla "LANDMARK INTERNATIONAL" aracılığıyla ortaya konulan uygulamalar.

Beyaz zehir Pantolonun Zamansız Çekiciliği Parafin pantolonlar yalnızca yaz aylarının bileğil, her mevsimin mübrem bir parçkakımıdır. Her evetşfecir ve her tarzdan insanoğlunun rahatlıkla kullanabileceği bu zamansız giysi, harbi aksesuarlar ve kombinlerle her ortamda şık ve modern bir görünüm esenlar.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve kredili hizmet veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Yer etrafında alan düz fermuarlı tasarımı ile çağcıl ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz uygulamalı bir tasarruf imkanı sağlamlar.

Gine asil ve vakar bir kombin daha; taba rengine ne renk masraf sorusunun en asil cevaplarından biri bile bordodur.

Başkaca komünikasyon verilerinizi kullanarak cenahınıza reklam, kampanya ve tanıtım muhtevalı ticari ileti ulaşmak için izninizi istek edeceğiz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış topuklu yarım çizme markaların resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve ciddi ihtimam veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüce müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve kredili hizmet veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Parasız.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Sudan ucuz.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page